VB Airsuspension
Nieuws

De IAA Nutzfahrzeuge 2012 zit er weer op

Geplaatst op 28-09-2012

De 64e editie van de IAA in Hannover zit er weer op.
Nog nooit waren er op de IAA Nutzfahrzeuge zoveel wereldwijde primeurs namelijk 354!
Ook waren er dit jaar meer exposanten dan de afgelopen jaren namelijk; 1.904 exposanten uit 46 verschillende landen. De IAA kan dus nu al terug kijken op een zeer succesvolle beurs.

Ook voor VB-Airsuspension was dit weer een goede beurs!
Vele bezoekers en mede exposanten hebben de stand van VB-Airsuspension bezocht en er was veel interesse in onze producten.

Speciale interesse ging dit jaar naar het VB-AOMS model het nieuwe ( Axle Overload Monitoring System) dat sinds kort in het productgamma van VB-Airsuspension te vinden is.
Met dit meetsysteem voor as overbelasting kunt u uw voertuig altijd op de efficiëntste en veiligste manier beladen. Tevens geeft het systeem per as aan hoeveel er mag worden geladen en geeft ook per as een waarschuwing als de betreffende as aan zijn max zit of is overbeladen. Zo kunt u dus doormiddel van het verplaatsen van uw belading het voertuig optimaal beladen.

Bekijk hier het productblad van het VB-AOMS systeem.
Meer info over het VB-AOMS systeem ? stuur ons dan een
e-mail.

Niet alleen op de stand van VB-Airsuspension waren onze producten te vinden, ook bij verschillende voertuigfabrikanten staan voertuigen met de luchtveersystemen van VB-Airsuspension denk hierbij aan; AL-KO, Ford, Mercedes-Benz, Renault, Volkswagen en vele andere merken.

Hieronder ziet u een foto van een Volkswagen Caddy die bij Volkswagen op hun buitenstand stond, De Volkswagen Caddy is uitgevoerd met het VB-FullAir 2C systeem.


Bekijk hier het productblad.
Meer info over het VB-FullAir 2C systeem? stuur ons dan een e-mail.

VB-Airsuspension wil alle bezoekers op onze stand bedanken voor de interesse in onze producten.

 

Op naar de IAA Nutzfahrzeuge 2014 !

  

Victor Benno