VB Airsuspension
Nieuws

VB-Airsuspension goes Dakar 2013

Geplaatst op 18-10-2012

Zondag 11 november 2012 is het weer zover, dan wordt de 9e editie van de RTL GP Dakar Pre-Proloog georganiseerd op het Eurocircuit in Valkenswaard.

Na de succesvolle edities van voorgaande jaren zullen de Dakarrijders zich ook dit jaar weer aan het publiek presenteren. Le Dakar begint op 5 januari 2013 in Lima, Peru en eindigt twee weken later in Santiago, Chili.
 

Ook dit jaar zullen de teams van Mammoet Rallysport, Rally Team Smink en ItalTrans weer aan de start verschijnen.
Wat misschien niet iedereen weet, is dat de luchtveringsystemen op deze voertuigen voor Le Dakar 2013 zijn voorzien van de VB-ASCU-regeling en dat ze mechanisch zijn aangepast en doorontwikkeld door VB-Airsuspension.

Dit jaar is VB-Airsuspension officieel sponsor van al deze truckteams. Op die manier is VB-Airsuspension toch weer betrokken bij Le Dakar, want de passie voor deze rally blijft altijd bestaan!

Al bij Le Dakar 2009, waarin Iginio Voorhorst (eigenaar/directeur) zelf heeft gereden als “rookie”, zit het de Varssevelders in het bloed. Toen mocht er reglementair niet met luchtvering op de Desert Warrior van het VB-RallyRacing Team worden gereden. Nu mag dat bij de trucks wel. Voor meer informatie over Le Dakar 2009 en het VB-RallyRacing Team kunt u de website bekijken: www.vb-rallyracing.nl.

Dit jaar zal VB-Airsuspension niet alleen onder de 3 wedstrijdtrucks aanwezig zijn op de Dakar Pre-Proloog, maar heeft VB-Airsuspension ook samen met het Dakar Press Team en Veth Carrosseriefabriek een stand op het Eurocircuit tijdens de Dakar Pre-Proloog.

Naast een Mercedes-Benz Vito voorzien van luchtvering zal er ook personeel van VB-Airsuspension aanwezig zijn, zodat we u zo goed mogelijk van advies kunnen voorzien. Of u nu op zoek bent naar volledige luchtvering voor uw bedrijfswagen of naar de eenvoudigere schroefveren – VB-Airsuspension heeft altijd wel een oplossing en we zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren!

Op de stand zal ook de nieuwe Volkswagen Amarok te zien zijn in de bekende blauwe kleur van VB-Airsuspension.
Deze speciaal geprepareerde Volkswagen Amarok is voorzien van volledige luchtvering van VB-Airsuspension.

Hiermee zal het Dakar Press Team voor de 10e keer als persteam aan Le Dakar deelnemen. Natuurlijk wordt er vanuit dit voertuig live verslag gedaan van de verrichtingen van de 3 racetrucks.
Kortom, op 11-11-2012 en van 05-01-2013 tot 20-01-2013 is het Dakar-tijd en u hoeft niets te missen. 


 
 
Hoewel VB-Airsuspension zelf niet meedoet aan de Dakar Pre-Proloog en Le Dakar 2013 zal VB-Airsuspension toch volop te zien zijn op beide evenementen.

VB-Airsuspension: “Making everyday smoother”
 
Meer weten over luchtvering? Bezoek dan de stand van het Dakar Press Team, VB-Airsuspension en Veth Carrosseriefabriek op 11 november 2012 op de Dakar Pre-Proloog, of bezoek onze website:
www.vbairsuspension.com.

 


Tot ziens op de Dakar Pre-Proloog in Valkenswaard op 11 november 2012.
Victor Benno