VB Airsuspension
Nieuws

Een mooie dag op de Dakar Pre-Proloog

Geplaatst op 14-11-2012

Het was werkelijk een prachtige najaarsdag met volop zon in Valkenswaard. Zo’n 27.500 toeschouwers genoten op het Eurocircuit van al het racegeweld. Een mooiere dag had de organisatie van de Dakar Pre-Proloog niet uit kunnen kiezen.

Er werd dit jaar weer volop gestreden op het Eurocircuit om een zo hoog mogelijke plaatst te bemachtigen.
 

De winnaars van de Dakar Pre-Proloog in de verschillende klassementen zijn:
-Gerard de Rooy in het truckklassement
-Jurgen van den Goorbergh in het autoklassement
-Frans Verhoeven in het motorklassement
-Alex Brusselers in het quadklassement
 

Ook voor het team van VB-Airsuspension was het een mooie dag!


Samen met het Dakar Press Team en Veth Carrosseriefabriek had VB-Airsuspension een stand op het Eurocircuit te Valkenswaard.
Met meer dan 500 genodigde gasten mag deze stand zeker een groot succes genoemd worden.
De gasten konden in de VIP-tent genieten van een hapje en een drankje en konden er verschillende mooie Dakar-items bewonderen, waaronder foto’s van de deelname van Iginio Voorhorst (directeur/eigenaar van de VB-Airsuspension Group) aan Le Dakar 2009. En natuurlijk stond er de Volkswagen Amarok (in de bekende blauwe kleur van VB-Airsuspension) die tijdens Le Dakar 2013 zal dienen als persauto voor het Dakar Press Team.


 

Ook was deze dag voor VB-Airsuspension een uitgesproken gelegenheid om onder de aandacht te komen bij het publiek.
 
 
Tijdens Le Dakar 2013 zullen verschillende teams met de luchtveersystemen van VB-Airsuspension rijden. Omdat vering nou niet bepaald een onderdeel is dat vaak in beeld komt, moest VB-Airsuspension op zoek naar een andere manier om in beeld te komen tijdens Le Dakar.
De passie voor Le Dakar zal bij VB-Airsuspension altijd blijven bestaan en daarom is er besloten om dit jaar sponsor te worden van de volgende rallyteams: Mammoet Rallysport met coureur Martin van den Brink, Rally Team Smink met coureur Jos Smink, ItalTrans met coureur Claudio Bellina en Racing for Holland met coureur Jan Lammers. Op al deze vrachtwagens zal het logo van VB-Airsuspension zichtbaar zijn.
 
Dus houd tijdens Le Dakar 2013 de teams van Mammoet Rally Sport, Rally Team Smink, ItalTrans en Racing For Holland in de gaten, dan zult u VB-Airsuspension nog vaak genoeg langs zien komen!
 
 


Hier kunt u de websites van de Dakar Rally Teams bekijken en de websites van het Dakar Press Team.


 

Mammoet Rallysport
ItalTrans
Smink
Racing For Holland
Passion4wheels
Dakarmagazine
Dakarpress
Passion4images

 

Victor Benno