VB Airsuspension
Ons bedrijf

Goedkeuringen

TÜV
Zoals al bij Kwaliteit aangegeven, heeft VB-Airsuspension van de Duitse TÜV naast de certificering van VB-Airsuspension als bedrijf, ook onderdeel goedkeuringen ontvangen. Deze verklaren dat de kwaliteit van onze producten gecontroleerd en goedgekeurd zijn door de TÜV, waardoor het laten keuren van voertuigen voorzien van onze luchtvering een stuk eenvoudiger wordt.
Dit geldt eveneens voor de certificering van de Dekra.

RDW
VB-Airsuspension heeft ook een goedkeuring van de RDW, waardoor wij gezien kunnen worden als een voertuig fabrikant.

Voertuigfabrikanten
VB-Airsuspension is het eerste bedrijf in Europa dat voor haar luchtveersystemen een goedkeuring/ erkenning van de DaimlerChrysler AG fabriek in Stuttgart, Duitsland heeft. Dit betekent dat Mercedes-Benz de kwaliteit, het comfort en het rijgedrag van een VB-Airsuspension luchtvering erkent.

Sinds augustus 2005 hebben we een goedkeuring/ erkenning van Volkswagen AG ontvangen voor onze producten.

VB-Airsuspension is sinds 2009 in het bezit van het “Agrement Carrossier” certificiaat van Renault, deze goedkeuring bevestigt de succesvolle en langdurige samenwerking tussen de twee bedrijven. Het is opmerkelijk dat VB-Airsuspension de eerste Europese onderneming is die deze erkenning ontvangt buiten Frankrijk, Dit onderstreept eens te meer de leidende rol die VB-Airsuspension neemt in de luchtvering markt.

Daarnaast hebben we van meerdere andere merken een 'Letter of Non-Objection'. Hiermee geeft de betreffende voertuigfabrikant aan geen bezwaar te hebben tegen een VB-Airsuspension luchtvering onder hun voertuigen.

Innovatie
U ziet, VB-Airsuspension zit niet stil; ons doel is dan ook om de ontwikkelingen voor te blijven door te blijven werken aan ons product en te innoveren waar mogelijk.


 

Victor Benno